Google

úterý 15. července 2008

Ufoni opět řádí v obilí.


Další UFO je opět na světě, tak jak to téměř pravidelně každý rok přede žněmi bývá. Letci z letiště Hosín objevili a vyfotografovali v pšenici u Lišova uválené kruhy, čímž uvedli do pohybu celou řadu odborníků na mimozemšťany.

„Ukazatelem pravosti je i proměnná energie,"
po seznámení s leteckým snímkem, pořízeným na poli u jihočeského města truhlářů, je záhadolog Kozák ve svém živlu, "není tedy v té ploše stabilní. Jestliže je tady ale energie odjinud a v průběhu toho obrazce se mění, je to známka toho, že u jeho původu byl inteligentní stroj nebo bytost.“

Záhadolog seznámil čtenáře Českobudějovického deníku se způsoby, kterými mimozemšťané kruhy běžně dělají: "Obilí je polehlé způsobem, který je běžný spíše pro ty pravé obrazce. Většinou se to děje v noci, mohla to být nějaká loď kdesi nahoře, nebo fenómen čtyř bílých koulí, které letí pár metrů nad terénem a mají takovou energii, že obilí dokážou položit."

Teď prý teprve nastane práce pro další psychotroniky, ufology a všechny další záhadology. Jiní lidé včetně místních zemědělců říkají, že obilí takto umně poválel některý šprýmař.

Nejsou největšími šprýmaři právě ti záhadologové? S podobně pováleným obilím se jistě setkala většina zemědělců. Ti zkušenější drobní zemědělci, kteří dobře znají každý kousek svých polí, vědí, že na pozemcích s jílovito-hlinitým nevyrovnaným podložím jsou některá místečka (třeba jen několik metrů čtverečních) více a jiná méně úrodná, že je různá hloubka ornice, kyselost půdy atd.

Je možné, že v místech kruhů kdysi rostly nějaké velké stromy s rozvětvenými kořeny, jejichž zbytky- i po několika stoletích - mohou rostlinám zadržovat některé živiny, které je zpevňují. Jiné naopak jim lépe uvolňují, což se projevuje většími a těžšími klasy. Tato místa jsou za normálních klimatických podmínek úrodnější než okolí. Při vlhkém počasí přede žněmi dozrávajícímu obilí chybí právě látky, které stébla zpevňují, proto dochází k poléhání. Někdy si příroda s námi zašpásuje a vytváří z polehlých rostlin kruhy, trojůhelníky a jiné obrazce.

Žádné komentáře:

Okomentovat