Google

úterý 10. února 2009

Gandalovič se představuje zemědělcům EU-27.

9. února 2009 - Na pozvání prezidia COPA/COGECA představí ve čtvrtek 12. února členům této organizace ministr Petr Gandalovič program předsednictví.

COPA/COGECA je zastřešujícím sdružením nevládních zemědělských organizací „Sedmadvacítky“; český ministr zemědělství v roli předsedy rady pro zemědělství a rybářství s tímto sdružením konzultuje stanoviska k aktuálním i strategickým otázkám evropského agrárního sektoru před každým jednáním rady.

Prezentace programu předsednictví a diskuze se zástupci COPA-COGECA proběhne ve čtvrtek 12. února od 16:30 hodin v sídle organizace, Rue de Tréves 61 v Bruselu. Debata bude jistě pokračovat i na následné recepci pod záštitou velvyslankyně ČR při EU Mileny Vicenové a ministra Gandaloviče v sídle Stálého zastoupení ČR při EU.
 
Na pravidelné zasedání šéfů těchto organizací pozval ministra Gandaloviče prezident Sdružení profesních zemědělských organizací v EU (COPA) Jean-Michel Lemétayer a prezident Generální konfederace zemědělských kooperací v EU (COGECA) Gert Van Dijk. (Zdroj:MZe,9.2.2009)

Žádné komentáře:

Okomentovat